Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Βροχερό σκηνικό και την Τρίτη

Τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά προβλέπει για την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση καταιγίδων το απόγευμα στα ορεινά.
Στην Αττική, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που θα είναι παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι πιθανή η εκδήλωση πρόσκαιρων βροχών τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 2-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.
Στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και την Τετάρτη. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγες πρόσκαιρες βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά, ενώ γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και τοπικά έξι μποφόρ.
πηγή Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου