Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

O KAIΡΟΣ

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 25/09/2010
Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 25 - 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο θα επικρατούν ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι που από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 5 μπ.

Ννεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 - 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Βροχές κυρίως από το μεσημέρι και μετά και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.                                                                                  Πηγη ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου